Sikkens

Boca Paint wil ervoor zorgen dat hun klanten met Sikkens-producten altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze verven is de sleutel tot succes - van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; verf van topkwaliteit is onze passie.

Innovatie

De onderzoeksafdeling van Sikkens werkt voortdurend aan een verdere verbetering van de marktleidende producten. Producten zijn zo ontwikkeld dat ze technisch topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn. Maar innovatie werkt alleen wanneer het de juiste oplossingen voor onze klanten biedt en daarom is een luisterend oor richting de gebruikers van onze producten cruciaal. Alleen zo kan Sikkens producten maken waar de markt om vraagt.

Vakkundig advies en trainingen

Zo kan u het beste uit de Sikkens producten halen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierbij streeft Sikkens naar de perfecte oplossing.

Vooruitgang

Kleur is alles voor ons. Het kleurenmengsysteem van Sikkens behoort tot het beste wat de kleurentechniek te bieden heeft. De vele kleurencollecties en tools ondersteunen en inspireren architecten, ontwerpers en schilders. Daarbij hoort ook de bekende 4041 Color Concept kleurwaaier. Wij geven graag vakkundig advies over trends en vormgeving voor binnen en buiten

Met de in meer dan 200 jaar verworven kennis van Sikkens wil Boca Paint ook in de toekomst zijn klanten de beste producten, prestaties en successen bieden.