Inventaris

17 / 11 / 2017

Wegens inventaris zal uw Boca-Paint filiaal uitzonderlijk gesloten zijn op:

24 november Boca-Paint Waregem

1 december Boca-Paint Brugge

8 december Boca-Paint Ieper

15 december Boca Paint Roeselare

Boca-Paint Luxaflex Gallery dealer

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden heeft Luxaflex Boca-Paint uitgekozen om zijn innoverende en revolutionaire systemen aan u voor te stellen.

Luxaflex biedt alle oplossingen voor uw raamdecoratie, zowel eenvoudige rolgordijnen als het “Power View Motorisation” systeem waarmee je persoonlijke scènes kan creëren, zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jouw ingestelde positie.  http://www.luxaflex.be/nl/

Vanaf nu kan je tot 18u bestellen en de dag erop worden uw goederen bij u of op de werf geleverd.  051/ 24 88 88.

Alpha Rezisto Mat

Alpha Rezisto Mat

07 / 03 / 2017

Extreem vlekafstotend, perfect afwasbaar,

Sikkens ontwikkelde een verf die bestand is tegen vlekken en perfect afwasbaar.

http://www.sikkens.be/nl/alpha_rezisto_mat

Ardex

Ardex

02 / 03 / 2017

Donderdag 2 maart vond er bij Boca-Paint Brugge een ontbijtsessie plaats. De schilders kregen een opleiding over de nieuwigheden van de Ardex producten. Ardex zijn vulmiddelen en reparatieprodcuten. Ook de gekende producten kwamen aan bod.  Hier bleek dat er met deze producten nog heel wat ongekende toepassingen zijn.

http://www.bocapaint.be/nl/merken/ardex

Nieuw product: Sikkens Alpha BL Mat Uno

Alpha BL Mat Uno

Matte watergedragen zeer decoratieve en sterk dekkende binnenmuurverf op basis van acrylaat copolymeren - met ecolabel
 

IN DE KIJKER: VISTA AQUA EXTREEMAT

De Vista Aqua Extéémat is een extreem diep (edel)matte, aanzetvrije, watergedragen binnenverf. Het product is zeer goed reinigbaar door het hoge percentage aan bindmiddel. De Vista Aqua Extréémat heeft een bijzonder lange open tijd, waardoor het product zeer makkelijk en zonder aanzetten te verwerken is.

NIEUW: Paracem Deco Ultra

NIEUW: Paracem Deco Ultra

02 / 11 / 2016

Mathys heeft een nieuwe verf op de markt gebracht, de Paracem Deco Ultra. Het is een uitstekend afwasbare, matte binnenmuurverf.

In de kijker: Luxury Vinyl Tiles (LVT)

Soepele vloerbekleding is danzij de ontwikkeling van LVT bezig aan een ongeziene revival. Met LVT-vloeren kan je allerlei creaties maken. Planken en tegels van verschillende formaten, structuren, kleuren en dessins kunnen met elkaar worden gecombineerd. Het resultaat kan evengoed strak en tijdloos zijn, alsook hip en trendy. De vloer is erg onderhoudsvriendelijk: vlekken krijgen geen kans om op het oppervlak in te werken en kunnen eenvoudig verwijderd worden met een vochtige doek. Het oppervlak is slijtvast en behoudt dus langer de oorspronkelijke glansgraad. De fabrikanten maken zoveel mogelijk gebruik van alternatieve grondstoffen om te streven naar een gezond product met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Ontdek de nieuwe Sikkens Lifestyle Colors

Maak kennis met de wondere wereld van kleur, dankzij de nieuwe Sikkens Lifestyle Colors Box. Met deze nieuwe Lifestyle Colors Box en de Sikkens Alphacryl Morpha heeft u alle tools in handen voor een vlekkeloos en estetisch resultaat.

Blijf op de hoogte