Alpha Rezisto Mat

Alpha Rezisto Mat

07 / 03 / 2017

Extreem vlekafstotend, perfect afwasbaar,

Sikkens ontwikkelde een verf die bestand is tegen vlekken en perfect afwasbaar.

http://www.sikkens.be/nl/alpha_rezisto_mat

Ardex

Ardex

02 / 03 / 2017

Donderdag 2 maart vond er bij Boca-Paint Brugge een ontbijtsessie plaats. De schilders kregen een opleiding over de nieuwigheden van de Ardex producten. Ardex zijn vulmiddelen en reparatieprodcuten. Ook de gekende producten kwamen aan bod.  Hier bleek dat er met deze producten nog heel wat ongekende toepassingen zijn.

http://www.bocapaint.be/nl/merken/ardex

Nieuw product: Sikkens Alpha BL Mat Uno

Alpha BL Mat Uno

Matte watergedragen zeer decoratieve en sterk dekkende binnenmuurverf op basis van acrylaat copolymeren - met ecolabel
 

IN DE KIJKER: VISTA AQUA EXTREEMAT

De Vista Aqua Extéémat is een extreem diep (edel)matte, aanzetvrije, watergedragen binnenverf. Het product is zeer goed reinigbaar door het hoge percentage aan bindmiddel. De Vista Aqua Extréémat heeft een bijzonder lange open tijd, waardoor het product zeer makkelijk en zonder aanzetten te verwerken is.

NIEUW: Paracem Deco Ultra

NIEUW: Paracem Deco Ultra

02 / 11 / 2016

Mathys heeft een nieuwe verf op de markt gebracht, de Paracem Deco Ultra. Het is een uitstekend afwasbare, matte binnenmuurverf.

In de kijker: Luxury Vinyl Tiles (LVT)

Soepele vloerbekleding is danzij de ontwikkeling van LVT bezig aan een ongeziene revival. Met LVT-vloeren kan je allerlei creaties maken. Planken en tegels van verschillende formaten, structuren, kleuren en dessins kunnen met elkaar worden gecombineerd. Het resultaat kan evengoed strak en tijdloos zijn, alsook hip en trendy. De vloer is erg onderhoudsvriendelijk: vlekken krijgen geen kans om op het oppervlak in te werken en kunnen eenvoudig verwijderd worden met een vochtige doek. Het oppervlak is slijtvast en behoudt dus langer de oorspronkelijke glansgraad. De fabrikanten maken zoveel mogelijk gebruik van alternatieve grondstoffen om te streven naar een gezond product met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Ontdek de nieuwe Sikkens Lifestyle Colors

Maak kennis met de wondere wereld van kleur, dankzij de nieuwe Sikkens Lifestyle Colors Box. Met deze nieuwe Lifestyle Colors Box en de Sikkens Alphacryl Morpha heeft u alle tools in handen voor een vlekkeloos en estetisch resultaat.

In de kijker: nieuwe producten van Cetol

Cetol mag twee nieuwe producten welkom heten in zijn gamma. Het gaat over een primer en een toplaag, de Cetol BLX-Pro en de Cetol BLX-Pro Top. U zal merken hoe snel u een schitterend resultaat op hout kan bereiken. Er is nu ook een gloednieuwe Cetol Color Card. Een kleurenkaart die u precies laat zien hoe buitenhoutwerk transparant of gedekt eruit zal zien.

Go Out & Paint

Go Out & Paint

11 / 04 / 2016

Kom naar één van de avond-infosessies over het assortiment buitenproducten van de merken Herbol, Sikkens & Polyfilla Pro. Drie merken, één doel! Ook worden de twee nieuwste producten van Cetol voorgesteld, de Cetol BLX Pro & Cetol Pro Top. Interesse in deze infosessie? Klik dan hier voor de verschillende data.

Ontdek de nieuwste producten van Sikkens in onze filialen

Sikkens heeft twee nieuwe producten uitgebracht. De Rubbol Primer Express en Rubbol BL Rezisto Satin. De Rubbol Primer Express is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van alkydhars die het mogelijk maakt om een aantal werkzaamheden snel na elkaar uit te voeren. De Rubbol BL Rezisto is een watergedragen, krasvaste, huidvet resistente zijdeglanslak voor binnen. Het is een lak die zelfs bij intensieve belasting langer mooi blijft. Ideaal voor binnenhoutwerk op drukbezochte plaatsen. Uw werk kan een hele generatie aan! Wenst u meer informatie over deze producten? Kom dan zeker naar één van onze ontbijtsessies. Klik hier voor de verschillende data.

Blijf op de hoogte