Opleidingen:

 

Om u als vakman nog meer op de hoogte te brengen van de nieuwigheden en de nieuwste technieken in de verfsector organiseert Boca-Paint regelmatig gespecialiseerde opleidingen.

Quick Step 

Quic Step biedt verschillende opleidingen aan. Van basisopleiding, plaatsen van vloerbekleding tot masteropleidingen laminaat/parket of Vinyl. Bekijk hun website https://professionals.quick-step.com/nl-be voor de verschillende cursussen en data.

Orac Decor Master Installer

Ben jij schilder, stukadoor, decorateur of aannemer en wil je jouw verfijnen in het plaatsten van decoratieve en functionele kroonlijsten of indirecte verlichtingsprofielen? Schrijf u dan in voor de opleiding Orac Decor Master /files/Master_Installer-NL-A5_flyer.pdf

Stoopen & Meeüs:

Initiatieopleiding decoratieve technieken: hier ontdek je hoe je de producten van Stoopen en Meeûs creatief kan inzetten op allerlei verschillende manieren.

Intiatieopleiding Stuc: hier leer je de verschillende toepassingen van Stuc.  Dit is ook een praktische opleiding. Data en inschrijvingsformulier:/files/Registratieformulier_opleidingen.docx